Udruga HERA

Vijesti

Udruga “HERA” poziva na Javnu akciju koja će se održati u petak 09. studenog  tijekom sudjelovanja na Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije koji se održava u Sportskoj dvorani OŠ Lj. Modeca u Križevcima.

Cilj javne akcije je upoznati građane i građanke  sa programom podrške žrtvama i svjedocima kaznenih djela te uslugama koje udruga “HERA” pruža, a koje su za građane i građanke  u potpunosti besplatne.

Udruga “HERA”  jedna je od jedanaest partnerskih organizacija civilnog društva u Republici Hrvatskoj koje nude besplatne usluge za žrtve i svjedoke kaznenih djela na području Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije, i to prije početka sudskog procesa, za vrijeme trajanja procesa i nakon što sudski postupak završi, a za pomoć i podršku možete nam se obratiti telefonom svaki radni dan od 8 – 16 sati ili na e-mail: info@udruga-hera.info.

Javna akcija  dio je aktivnosti projekta ” Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela”. Program provodi Ženska soba te partnerske organizacije “HERA” Križevci, Delfin Pakrac, Deša Dubrovnik, Informativno pravni centar Slavonski Brod, Udruga Zvonimir Knin, Udruga za podršku žrtvama i svjedocima, Centar za građanske inicijative Poreć, S.O.S. Virovitica, Ženska grupa Karlovac “Korak”, SOS telefon za žene žrtve nasilja Krapinsko-zagorske županije. Program se provodi uz financijsku podršku Ministarstva pravosuđa.