Udruga HERA

NISI SAMA

Naši djelatnici i volonteri lako su dostupni na naše brojeve telefona za podršku.

Zatražite pomoć ili savjet. Nikad nije kasno.

SOS telefon za žrtve nasilja

Koliko god Vam se situacije čine bezizlaznima postoje mogućnosti izbora i promjene. Na SOS telefonu svakim radnim danom od 8 do 20 sati možete dobiti informacije o pravima, emocionalnu podršku te praktične informacije.

048 711 077

Savjetovalište za žene žrtve nasilja i žrtve obiteljskog nasilja

Žrtva ste obiteljskog nasilja, imate problema u obitelji, partnerskim odnosima i/ili odgoju djece, prolazite rastavu braka, osjećate usamljenost, tjeskobu, tugu - javite nam se s povjerenjem. Pružamo psihološko i pravno savjetovanje putem telefona ili osobno. Usluge Savjetovališta za sve korisnike su besplatne, a privatnost korisnika je zajamčena.

048 271 335

Sklonište za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja

Najkritičniji trenuci su neposredno nakon žrtvinog bijega od nasilnika kada su žrtve u šoku i nemaju se kuda skloniti. U takvim su situacijama najčešće prepuštene same sebi. Smještajem u Tajno sklonište ženama i njihovoj djeci daje se mogućnost za novi početak te život bez nasilja. U skloništu za žene i djecu žrtve nasilja u obitelji, na tajnoj adresi, moguće je ostvariti stručnu psihološku pomoć, podršku i smještaj za 8 osoba (žena i djece). Smještaj se može ostvariti dogovorom putem SOS telefona i Savjetovališta, posredstvom nadležnog Centra za socijalnu skrb ili djelatnika/ca Policije.

048 271 336

Ili nas kontaktirajte preko naše kontakt forme.