Udruga HERA

Vijesti

Pozivamo sve zainteresirane osobe da se prijave na volontiranje za rad na SOS liniji s ciljem pružanja pomoći i podrške ženama žrtvama nasilja i žrtvama obiteljskog nasilja

Za volontere/ke organizirati će se besplatni edukacijski program kako bi stekli/e znanja o principima rada na SOS liniji, reagiranja u kriznim situacijama i oblasti rada volontera/ki u pružanju usluga. Edukacija će se održavati kroz tri modula. Radionice će voditi stručna osoba educirana za savjetovanje i pružanje pomoći i podrške s dugogodišnjim iskustvom rada na SOS liniji.
Volonteri/ke koji/e završe edukaciju volontirati će na SOS liniji u prisustvu stručne osobe (mentora/ice) dok ne budu osnaženi/e za samostalno dežurstvo.

Tko se može prijaviti:

•  punoljetne osobe
  •  motivirane za pomoć drugima
  • razvijene komunikacijske i socijalne vještine
  •  odgovornost i ozbiljnost
  • pokazan interes za radom s osobama svih životnih dobi i socijalnih statusa

Kako se prijaviti:
Pisanu prijavu poslati putem e-maila: info@udruga-hera.info ili poštom na adresu: I.Z.Dijankovečkog 5, 48260 Kiževci.

Pismena prijava treba sadržavati:

• životopis i
  • motivacijsko pismo koje sadrži opis dosadašnjeg iskustva, vještina i znanja, kao i motivaciju za volontiranje na SOS liniji.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na telefon: 048/ 271- 335 ili mail: info@udruga-hera.info

Javni poziv objavljuje se u sklopu projekta „Savjetovalište za žene žrtve nasilja i žrtve obiteljskog nasilja” koji provodi ”HERA” Križevci u partnerstvu sa Centrom za socijalnu skrb Križevci, Centrom za sociajlnu skrb Koprivnica i udrugom „Bolje sutra” osoba s invaliditetom Koprivnica. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.