Udruga HERA

Vijesti

U okviru programa „Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela“ izrađen je audio-video materijal namijenjen slijepim i slabovidnim osobama te gluhim i nagluhim osobama.

Audio-video materijal sadrži informacije o pravima, dostupnosti usluga te kontakt podatke Ženske sobe i 10 partnerskih organizacija (Udruga za podršku žrtvama i svjedocimaCentar za građanske inicijative PorečDelfin ZamirDesa DubrovnikUdruga Hera KriževciInformativno pravni centar – IPCŽenska grupa Karlovac Korak- Odjel za razvoj i projekteSOS ViroviticaCESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje
(S.O.S. telefon za žene žrtve nasilja Krapinsko – zagorske županije); Udruga ZvoniMir) koje pružaju besplatnu pomoć i podršku na području 13 županija u Hrvatskoj. Program se provodi uz financijsku podršku Ministarstva pravosuđa i uprave Republike Hrvatske.

Ako ste žrtva ili svjedok/svjedokinja kaznenog djela, ne morate sami prolaziti kroz cjelokupni postupak.
Mi smo ovdje za Vas!

Ovaj audio-video materijal izrađen je uz financijsku podršku Ministarstva pravosuđa i uprave Republike Hrvatske. Sadržaj ovog audio-video materijala isključiva je odgovornost Ženske sobe – Centra za seksualna prava i ni na koji način ne može se smatrati da odražava gledište Ministarstva pravosuđa i uprave.

Audio-video materijal možete pogledati na sljedećem linku :

(https://youtu.be/o5FnXrh57Ww)

(https://web.facebook.com/watch/?v=392434108573774)