Udruga HERA

Vijesti

“HERA” Križevci priključila se manifestaciji Dana otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge Vlade RH. Ured za udruge Vlade RH i ove godine organizirao je  Dane otvorenih vrata udruga od 16. do 18. svibnja.

Dani otvorenih vrata udruga prilika su da se dodatno osnaži solidarnost i povjerenje u lokalnim zajednicama i podsjeti na važnu ulogu koju udruge imaju u povezivanju građana, rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške.

Udruge širom Hrvatske imale su priliku otvoriti svoja vrata  građanima i na taj način približiti svoje programe i aktivnosti svima koji su zainteresirani/e za upoznavanje rada civilnoga sektora te mogućmosti sudjelovanja u pojedninim aktivnostima. Na Danima otvorenih vrata građani/ke mogu  sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Udruga “HERA” otvorila je svoja vrata 17.05. u  vremenu od 9 do 15 sati. Bila je to prilika da se svim posjetiteljima/cama predstavimo rad,  projekte i aktivnosti koje provodimo te usluge koje pružamo građanima/kama.

Udrugu su povodom Dana otvorenih vrata posjetili/e:  pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Grada Križevci, predsjednica KUD-a Prigorje, predstavnica Križevačkih Mažoretkinja,  profesorica  Srednje Gospodarske škole Križevci Zlata Gec, policijski službenik PP Križevci  te volonterke udruge “HERA” iz Bjelovara.