Udruga HERA

Vijesti

15. listopada 2020. godine predstavnica Udruge “HERA” Križevci sudjelovala je u javnoj akciji u Pakracu u organizaciji Centra za podršku i razvoj civilnoga društva Delfin Pakrac

Javna akcija održana je na Gradskoj tržnici u Pakracu  uz poštivanje mjera i preporuka sukladno prevenciji zaštite od koronavirusa.

Tijekom javne akcije  dijelili su se informativni materijali i leci  o uslugama programa Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela.

Na javnoj akciji sudjelovale su ispred Delfina Pakrac voditeljica programa Mirsada Popović Damjanović, Mirica Miljanić, vanjska stručna suradnica za potrebe pravnog savjetovanja, administratorica OCD Delfin – Borka Vidaković,  koordinatorica i volonterka udruge Mira Bilopavlović, volonterka Darinka Milemdi, volonteri: Zlatko Grafina i Marko Klobučarević  te ispred ”HERE” Križevci voditeljica programa Marina Švagelj Jažić, koordinatorica SOS Virovitica Desa Kolesarić,  voditeljica IPC Slavonski Brod Nataša Kovačević kao te pravnica  u IPC Slavonski Brod.