Udruga HERA

Vijesti

“HERA” Križevci priključila se manifestaciji Dana otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge Vlade RH. Ured za udruge Vlade RH i ove godine organizirao je  Dane otvorenih vrata udruga od 24. do 26. svibnja .

Dani otvorenih vrata udruga prilika su da se dodatno osnaži solidarnost i povjerenje u lokalnim zajednicama i podsjeti na važnu ulogu koju udruge imaju u povezivanju građana, rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške.

Udruge širom Hrvatske imale su priliku otvoriti svoja vrata  građanima i na taj način približiti svoje programe i aktivnosti svima koji su zainteresirani/e za upoznavanje rada civilnoga sektora te mogućmosti sudjelovanja u pojedninim aktivnostima. Na Danima otvorenih vrata građani/ke mogu  sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Udruga “HERA” otvorila je svoja vrata 25.05. u  vremenu od 9 do 15 sati. Bila je to prilika da se svim posjetiteljima/cama predstavimo rad,  projekte i aktivnosti koje provodimo te usluge koje pružamo građanima/kama.

Udrugu je tim povodom posjetili  i pružili podršku radu zamjenik gradonačelnika grada Križevci, Danijel Šaško, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam, Sandro Novosel, voditeljica Socijalne samoposluge “Sv. Marko Križevčanin”, Nada Šegrt, predsjednica udruge “Maslačak”, Tamara Premuš, izvršni direktor udruge K.V.A.R.K., Saša Lončarić, predsjednica KUD-a Prigorje, Martina Zrno, soc.radnica CZSS Križevci, Nataša Habijanec.   Djelatnici Komunalnog poduzeća Križevci koji su bili u redovnoj kontroli i čiščenju dimnjaka također su imali priliku upoznati se sa radom i djelovanjem udruge.