Udruga HERA

Vijesti

U srijedu  04.08.2021. godine održan je u Bjelovaru intervizijski sastanak partnerskih organizacija  u sklopu projekta „Sigurna kuća –podizanje kvalitete psihosocijalne podrške i boravka“.  Na sastanku su sudjelovale predstavnice partnerskih organizacija Udruge za zaštitu žena i djece žrtava obiteljskog nasilja „IRIS“ Bjelovar, Udruge “HERA” Križevci,  S.O.S –Savjetovanje, Osnaživanje, Suradnja, Virovitica  i Centra za podršku i razvoj civilnog društva „DELFIN“ Pakrac. Na intervizijskom sastanku razgovaralo se o realiziranim aktivnostima projekta, problemima u realizaciji aktivnosti te mogućnostima provedbe predstoječih  aktivnosti.

Projekt „Sigurna kuća –podizanje kvalitete psihosocijalne podrške i boravka“ financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. projekt provodi Grad Bjelovar u partnerstvu sa Udrugom „Iris“ Bjelovar, Udrugom“ HERA“ Križevci, Udrugom S.O.S. Virovitica te Centrom za podršku i razvoj civilnoga društva Delfin Pakrac .