Prvi koordinacijski sastanak – Europske mogućnosti za ruralne žene

U četvrtak, 25. 07. održan je prvi koordinacijski sastanak nositeljica  i partnerskih organizacija projekta  Europske mogućnosti za ruralne ženena kojem su dogovorene daljnje strategije provođenja projekta koji sa svojim javnim aktivnostima počinje u rujnu. Projekt provodi udruga CESI u suradnji sa K zonom,  Radio  Kaj i Udrugom žena HERA Križevci  u Zagrebačkoj, Krapinsko-zagorskoj i  Koprivničko –  križevačkoj  županiji.

Projekt financira Europska unija u okviru IPA INFO 2012 programa.

Aktivnosti projekta biti će najavljivane na  internetskim stranicama udruga sudionica u projektu i Facebook grupama te na radiju Kaj i putem drugih medija.

Predstavljanje ženskih inicijativa i rezultata provođenja projekta održat će se na kraju projekta kada će biti organiziran sajam tradicijskih proizvoda i  rukotvorina, ruralnih turističkih proizvoda te će biti distribuirana i brošura kojoj je cilj promocija doprinosa ruralnih žena  na lokalnoj, nacionalnoj i EU razini.