Poziv na završnu konferenciju projekta “Zajedno za mame”

S iznimnim Vas zadovoljstvom pozivamo na Završnu konferenciju projekta „Zajedno za mame“, koji je usmjeren na umrežavanje i osnaživanje organizacije civilnoga društva za pružanje socijalnih usluga maloljetnim i mladim majkama u riziku od socijalne isključenosti primjenom modela „Mama je mama“ Udruge roditelja „Korak po korak“.

Na Završnoj konferenciji projekta „Zajedno za mame“ predstavit ćemo publikaciju proizašlu na temelju provedbe Pilot primjene pružanja socijalnih usluga maloljetnim i mladim majkama, ostvarene rezultate i učinkovitost projekta, te njegovu važnost za lokalnu zajednicu i mogućnost primjene u drugim sredinama.

Konferencija će se održati 23.02.2016.g. u 14 sati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice “Franjo Marković” Križevci.

Zahvaljujemo svima koji su do sada ali će i u budućnosti na sličnim aktivnostima svojim sudjelovanjem i stručnim osvrtom doprinijeti održivosti projekta i nastavku umrežavanja organizacije civilnog društva s institucionalnim pružateljima socijalnih usluga i drugim važnim dionicima, radi osiguravanja kvalitetne pomoći i podrške maloljetnim i mladim majkama u riziku od socijalne isključenosti na području Koprivničko-križevačke županije.

Sve zainteresirane molimo da se putem maila info@udruga-hera.info radi ograničenog broja sudionika, prijave najkasnije do 22.2.2016. Predviđeno vrijeme trajanja konferencije je od 14-15:30 sati. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na navedeni mail ili na telefon 048/271-335 (Udruga “HERA”).