Udruga HERA

Vijesti

Poštovani/e  korisnici/e, građani/ke,

sukladno preporuci Nacionalnog Stožera civilne zaštite, a uslijed prevencije i zaštite kako zaposlenica tako i samih građana/ki od COVID-19 (Corona virus) virusa,  udruga “HERA”  do daljnjega neće primati građane/ke, korisnike/ce  na direktno savjetovanje , već će sve usluge, kao i informacije biti pružene putem telefona  048 271 335 svaki radni dan u vremenu od 8 do 16 sati,  ili elektroničke pošte info@udruga-hera.info.  

Pozivamo sve osobe kojima je potreban razgovor ili neki oblik podrške da se slobodno obrate na broj SOS telefona 048 711 077 svaki radni dan od 8 do 20 sati.

Žrtva ste obiteljskog nasilja, imate problema u obitelji, partnerskim odnosima ili odgoju djece, prolazite rastavu braka, osjećate usamljenost, tjeskobu , tugu ….javite se. 

Pomoć i podršku psihologinje, socijalne radnice i pravnice možete dobiti u narednim terminima na broj telefona 048 271 335 :

  • psihologinja – ponedjeljak od 10 do 12 sati
  • socijalna radnica – utorak od 17 do 19 sati
  • pravnica – srijeda od 15 do 18 sati

Tu smo za V a s……. Zatražite pomoć i/ili savjet …… 

Nadamo se da će ova trenutna kriza širenja infekcije COVID – 19 brzo završiti bez težih posljedica i da ćemo uskoro nastaviti sa našim redovnim radom i aktivnostima.