Udruga HERA

Vijesti

Udruga “HERA” u suradnji sa Međuresornim timom za prevenciju nasilja nad ženama i nasilja u obitelji Koprivničko-križevačke županije organizira edukaciju koja je namijenjena  stručnim osobama koje se u svome radu susreću sa ženama žrtvama nasilja i žrtvama obiteljskog nasilja.

Edukacija će se održati u četvrtak, 06. prosinca u Gradskoj knjižnici “Franjo Marković”, Trg Svetog Florijana 14, Križevci u vremenu od 10 – 15 sati.

U edukaciji će sudjelovati predavačice: Ella Selak Bagarić, Poliklinika za djecu i mlade Grada Zagreba, Branka Žigante Živković, sutkinja Visokog prekršajanog suda u Zagrebu, Suzana Kikić, predavačica, Policijska akademija, te Sanela Štubelj, psihologinja, “HERA” Križevci.

Edukacija je organizirana u sklopu kampanje 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama koja je započela 25.studenog Međunarodnim danom borbe protiv nasilja nad ženama i završava 10. prosinca Međunarodnim danom ljudskih prava.

Edukacija je dio aktivnosti projekta “Aktivno protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji” kojeg financijski podržava Grad Križevci i Koprivničko-križevačka županija.