Dani otvorenih vrata udruge

Udruge širom Hrvatske otvorit će od 28. do 30. svibnja svoja vrata građanima kako bi im približili svoje programe i aktivnosti.

Udruga HERA i ove godine sudjeluje u Danima otvorenih vrata. Udruga će svoja vrata otvoriti u petak 29.05. u vremenu od 9 – 16 sati.

Svi zainteresirani dobit će informacije o radu i djelovanju Udruge, aktivnostima te mogućnostima uključivanja u rad Udruge.

U 2015.godini koja se širom Europe obilježava kao Europska godina razvoja, Dani otvorenih vrata udruga prilika su da se dodatno osnaži solidarnost i povjerenje u lokalnim zajednicama i podsjeti na važnu ulogu koju udruge imaju u povezivanju građana u rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške.

Na Danima otvorenih vrata građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti „putovnicu“ u koje unose žigove udruga i svoje dojmove te osvojiti prigodne nagrade. Program Dana otvorenih vrata udruga 2015., te aktivnosti udruga širom Hrvatske  dostupne su na www.daniudruga.hr

Aktivnosti i programi udruga sa područja Grada Križevci i Koprivničko-križevačke županije dostupni su na http://www.daniudruga.hr/zupanija/6/.