Vodič pružatelja socijalnih usluga

U sklopu projekta “Znanjem do promjena” tiskan je Vodič pružatelja socijalnih usluga Koprivničko-križevačke, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije.

Cilj mu je poboljšanje vidljivosti aktivnih organizacija i dostupnih usluga koje organizacije spomenutih županija pružaju osobama u nepovoljnom položaju.

*Projekt „Znanjem do promjena“ provode udruga S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja i partnerske organizacije Udruga žena „HERA“ Križevci i Centar za podršku i razvoj civilnog društva „DELFIN“. Cilj projekta je unaprjeđenje sposobnosti OCD-a za pružanje socijalnih usluga i jačanje partnerstva i suradnje civilnog društva s ostalim dionicima koji djeluju u području pružanja socijalnih usluga. Projekt čija je vrijednost 749.957,00kn sufinancira Europska unija u sklopu Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH i provodi se u okviru prioritetne osi 5. Jačanje uloge civilnoga društva za bolje upravljanje i mjere 5.2 Jačanje uloge organizacija civilnoga društva (OCD-ova) za društveno-gospodarski rast i demokratski razvoj Operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala“ 2007.-2013.

Vodič pružatelja socijalnih usluga  (PDF, 3,9 MB) slobodan za preuzimanje