Udruga”HERA” u Danima otvorenih vrata udruga 2016

 

Ured za udruge Vlade RH i ove godine organizira Dane otvorenih vrata udruga. Udruge širom Hrvatske otvorit će od 23. do 25. svibnja svoja vrata građanima kako bi im približili svoje programe i aktivnosti.

Udruga HERA i ove godine sudjeluje u Danima otvorenih vrata. Udruga će svoja vrata otvoriti u ponedjeljak  23.05. u vremenu od 9 – 16 sati.

Svi zainteresirani dobit će informacije o radu i djelovanju udruge, aktivnostima te mogućnostima uključivanja u rad udruge. 

Dani otvorenih vrata udruga prilika su da se dodatno osnaži solidarnost i povjerenje u lokalnim zajednicama i podsjeti na važnu ulogu koju udruge imaju u povezivanju građana u rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške.

Na Danima otvorenih vrata građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Program Dana otvorenih vrata udruga 2016., te aktivnosti udruga širom Hrvatske  dostupne su na  https://www.udruge.hr.

Aktivnosti i programi udruga sa područja Grada Križevci i Koprivničko-križevačke županije dostupni su na https://www.udruge.hr/#!pretraga-dogadanja/.