Priopćenje za javnost

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, TACSO – ured tehničke pomoći organizacijama civilnog društva u Republici Hrvatskoj i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva organiziraju Dane udruga 2012., koji će se održati u Zagrebu od 14. do 16. lipnja 2012. U subotu 16. lipnja 2012. održat će se Dan otvorenih vrata udruga na kojem će sve udruge Republike Hrvatske koje to žele svim zainteresiranim građanima moći predstaviti svoj rad i projekte koje provode. Ideja ovog događanja jest da svaka udruga organizira svoj Dan otvorenih vrata u prostoru koji je sama odredila , a s ciljem da privuče što veći broj građana koji će se na taj način informirati o radu udruge.
Udruga žena HERA Križevci ( SOS telefon i Savjetovalište za žrtve nasilja) pridružila se akciji Dana otvorenih vrata tako da će 16.06.2012. ( subota) imati postavljen štand na Nemčićevom trgu u Križevcima. Na štandu će biti predstavljanje i prodaja radova iz Kreativne radionice udruge ( suveniri Križevačkog kraja – projekt Izvorni suvenir potpora Ministarstva Turizma) predstavljanje programa i projekata udruge. Dijeljenje promidžbenih materijala. Pozivamo sve zainteresirane građane da posjete naš štand.