Prijava na trening o EU fondovima u sklopu projekta Europske mogučnosti za ruralne žene

U okviru projekta Europske mogućnosti za ruralne žene organizira se edukacija o  vođenju projekata iz EU fondova. Nakon seminara koji su održani u Velikoj Gorici, Krapini i Križevcima, slijedi dvodnevni trening o pripremi i vođenju projekata financiranih iz EU Fondova. Na edukaciju se mogu prijaviti žene koje imaju interes za razvijanje inovativnih projekata te su motivirane za učenje, a dolaze s područja Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke i Zagrebačke županije.

Prijava se vrši putem prijavnice koja se nalazi u dnu ovog teksta.

Prijavnicu je potrebno popunjenu poslati do 10. 12. 2013. na e-mail adresu sanja.cesar@cesi.hr ili fax 01 24 22 801.

Dvodnevni trening održati će se u Tuheljskim toplicama u siječnju 2014. godine. Troškovi sudjelovanja na treningu u potpunosti su pokriveni od strane organizatorica.

Projekt  “Europske mogućnosti za ruralne žene” provode CESI, K zona,  Radio  Kaj i Udruga žena HERA  uz financijsku podršku Europske unije u okviru programa IPA INFO 2012.

Prijavnica