Udruga Hera predstavila Blog i Savjetovalište za mlade

Blog i savjetovalište za mlade

U četvrtak 07.03. udruga HERA je u maloj Podrumskoj dvorani Hrvatskoga doma uspješno predstavila Blog i Savjetovalište za mlade. Za dobar program pobrinule su se Križevačke Mažoretkinje, Križevačka djevojačka straža koja je nosila modnu reviju, Luka Lovreković iz Glazbene škole Alberta Štrige, djevojke iz Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga te voditelji programa Irma Vargić iz Srednje škole Ivan Seljanec te Krešimir Mijo Ćuk iz Srednje Gospodarske škole Križevci.

Savjetovalište za mlade predstavila je voditeljica Savjetovališta Sanela Štubelj dok se u ime udruge Hera svima na podršci i potpori u radu zahvalila predsjednica udruge koja je ujedno i svim ženama čestitala Dan žena. Promociji su prisustvovali ravnateljica Obiteljskog centra Željka Koluder Vlahinja, Robert Šarec iz PU Koprivničko križevačke, Kristina Filipović iz PP Križevci, ravnatelj OŠ Ljudevita Modeca te ravnatelj Srednje Gospodarske škole Križevci.
U ime Grada svima prisutnima obratio se Tomislav Katanović te ujedno čestitao na ovom doista vrijednom projektu.