Znanjem do promjena

Projekt Znanjem do promjena provodi  udruga  S.O.S. Virovitica, a partneri na projektu su Udruga žena ”Hera” iz Križevaca i Centar za podršku i razvoj civilnog društva ”Delfin” iz Pakraca.

Projekt u vremenskom trajanju od 14 mjeseci i ukupne vrijednosti 749.957,00 kn sufinancira Europska unija u sklopu Europskog socijalnog fonda (ESF) i Ured za udruge Vlade RH.

Cilj projekta je unaprjeđenje sposobnosti OCD-a za pružanje socijalnih usluga te jačanja partnerstva i suradnje civilnog društva s ostalim dionicima koji djeluju u području pružanja socijalnih usluga. Aktivnosti koje će se provesti u sklopu projekta su jačanje kapaciteta OCD-a za pružanje socijalnih usluga i izrada vodiča pružatelja socijalnih usluga na području VPŽ, PSŽ i KKŽ; umrežavanje i povezivanje organizacija civilnog društva i lokalnih dionika; pružanje stručne pomoći i podrške osobama u nepovoljnom položaju i organizacija i provođenje aktivnosti promocije projekta.