Održana Online edukacija Specifićnosti u radu sa osobama s invaliditetom posebno ženama osobama s invaliditetom

29.svibnja, 2020.godine organizirale smo Online edukaciju “Specifićnosti u radu sa osobama s invaliditetom posebno ženama osobama s invaliditetom” . Predavanje je bilo namijenjeno zaposlenim osobama u udruzi, stručnim suradnicama u Savjetovalištu za žene žrtve nasilja i žrtve obiteljskog nasilja te volonterkama na SOS telefonu.

Predavanje je održala Karmen Jaković, predstavnica udruge osoba s invaliditetom “Bolje sutra” grada Koprivnice.

Tema edukacije bila je Bonton u radu sa osobama s invaliditetom.

Eduakcija je dio aktivnosti projekta “Savjetovalište za žene žrtve nasilja i žrtve obiteljskog nasilja“  kojeg provodi Udruga HERA u partnerstvu sa Centrom za socijalnu skrb Koprivnica, Centrom za socijalnu skrb Križevci i Udrugom „Bolje sutra“ osoba s invaliditetom Grada Koprivnice. Projekt je financijski podržan sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.