Održana edukacija za unapređenje primjene standarda kvalitete

sklopu projekta “Zajedno za mame” za predstavnice udruge HERA i predstavnike/ce udruge Roditelja Korak po korak od 01. -02.04.2015.u prostorijama Centra za socijalnu skrb održana je edukacija za unaprjeđenje primjena standarda kvalitete u pružanju socijalnih usluga. Tijekom edukacije na kojoj su se procjenjivale potrebe organizacije, osnaživali su se predstavnici partnerskih organizacija i educirali o provedbi standarda kvalitete u pružanju socijalnih usluga. U prijenosu znanja sudjelovala je partnerska organizacija Udruženje djeca prva.

Projekt „Zajedno za mame“ provodi se u okviru instrumenta „Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za pružanje socijalnih usluga (HR.5.2.04)“, u okviru prioritetne osi 5 „Jačanje uloge civilnog društva za bolje upravljanje“ i mjere 5.2 „Jačanje uloge organizacija civilnog društva (OCD-ova) za društveno-gospodarski rast i demokratski razvoj“ Operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala“ 2007.-2013. Projekt sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.