Javni poziv za volontere/ke za rad na SOS liniji

Pozivamo sve zainteresirane osobe da se prijave na volontiranje za rad na SOS liniji s ciljem pružanja pomoći i podrške osobama u nepovoljnom položaju u organizaciji udruge “HERA“ Križevci.

Za volontere/ke organizirati će se besplatni edukacijski program kako bi stekli/e znanja o principima rada na SOS liniji, reagiranja u kriznim situacijama i oblasti rada volontera/ki u pružanju usluga. Edukacija će se održavati kroz tri modula.

Radionice će voditi stručna osoba educirana za savjetovanje i pružanje pomoći i podrške s dugogodišnjim iskustvom rada na SOS liniji.

Volonteri/ke koji/e završe edukaciju volontirati će na SOS liniji u prisustvu stručne osobe (mentora/ice) dok ne budu osnaženi/e za samostalno dežurstvo.

Tko se može prijaviti:

•  punoljetne osobe,
  •  motivirane za pomoć drugima,
  • komunikativne, empatične, tolerantne,
  •   odgovorne i etične.

Rok za prijavu: 17.04.2015.

Kako se prijaviti:

Pisanu prijavu poslati putem e-maila: info@udruga-hera.info ili poštom na adresu: I.Z.Dijankovečkog 5, 48260 Kiževci.

Pismena prijava treba sadržavati:

• životopis i
  • motivacijsko pismo koje sadrži opis dosadašnjeg iskustva, vještina i znanja, kao i motivaciju za volontiranje na SOS liniji.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na telefon 048 271 335

ili mail: info@udruga-hera.info.

* volontiranje se organizira u sklopu projekta „Znanjem do promjena“ kojeg provodi udruga S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja i partnerske organizacije Udruga žena „HERA“ Križevci i Centar za podršku i razvoj civilnog društva „DELFIN“.Cilj projekta je unaprjeđenje sposobnosti OCD-a za pružanje socijalnih usluga i jačanje partnerstva i suradnje civilnog društva s ostalim dionicima koji djeluju u području pružanja socijalnih usluga. Projekt čija je vrijednost 749.957,00kn sufinancira Europska unija u sklopu Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.