Javni poziv za volontere/ke

Pozivamo sve zainteresirane osobe da se prijave na volontiranje za prikupljanje podataka s ciljem doprinosa vidljivosti pružatelja socijalnih usluga na području Koprivničko-križevačke  županije u svrhu izrade vodiča socijalnih usluga.

Volonterske aktivnosti biti će vezane uz distribuiranje upitnika, prikupljanje podataka i obradu podataka pružatelja socijalnih usluga na području Koprivničko-križevačke županije.

Tko se može prijaviti:

• punoljetne osobe,
  • odgovorne i sistematične,
  • komunikativne, pristupačne i strpljive
  • koriste MS Office paket i druge napredne programe

Rok za prijavu: 20.05.2015.

Kako se prijaviti:

Pisanu prijavu poslati putem e-maila:  info@udruga-hera.info , faxa – 048 271 336  ili poštom na adresu: I.Z.Dijankovečkog 5, Križevci

Pismena prijava treba sadržavati:

• životopis
  • motivacijsko pismo koje sadrži opis dosadašnjeg iskustva, vještina i znanja, kao i motivaciju za volontiranje te mišljenje o tome što sve treba sadržavati vodič socijalnih usluga

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na  telefon na 271 335 ili meilom: info@udruga-hera.info

* volontiranje se organizira u sklopu projekta „Znanjem do promjena“ kojeg provodi udruga S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja i partnerske organizacije Udruga žena „HERA“ Križevci i Centar za podršku i razvoj civilnog društva „DELFIN“. Cilj projekta je unaprjeđenje sposobnosti OCD-a za pružanje socijalnih usluga i jačanje partnerstva i suradnje civilnog društva s ostalim dionicima koji djeluju u području pružanja socijalnih usluga. Projekt čija je vrijednost 749.957,00kn sufinancira Europska unija u sklopu Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.