Humanitarni koncert – Priopčenje nakon akcije

Ovime izvještavamo javnost da je tijekom akcije Humanitarnog koncerta Pjesmom protiv nasilja ukupno prikupljeno 19.014,00 kn. Prodano je 754 karte od ukupno tiskanih 1000 što iznosi 15.080,00kn. Dobrovoljnim prilogom prikupljeno je 934,00 kn. Financijska potpora dobivena za organziranje koncerta iznosila je 3.000,00 kn.

Troškovi organiziranja koncerta iznose 3.844,00 kn. Neto prikupljen iznos namijenjen radu Savjetovališta i SOS telefona za žrtve nasilja iznosi 15.170,00 kn.

Nositelj organizacije Humanitarnog koncerta Pjesmom protiv nasilja bila je Udruga HERA, a suorganizatori u akciji bili su Gradsko društvo Crvenog križa Križevci i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije koje je ujedno bilo i inicijator organiziranja koncerta.

Za potrebe provođenja akcije otvoren je poseban žiro račun na ime udruge HERA, te je stoga Udruga jedina odgovorna za prikupljena sredstva kao i izvještavanje o provedenoj akciji.

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način doprinjeli u organizaciji i provođenju koncerta kao i svim posjetiteljima/ posjetiteljicama koji/e su svojim dolaskom podržali akciju.