Udruga HERA

Vijesti

“HERA” Križevci priključila se manifestaciji Dana otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge Vlade RH. Ured za udruge Vlade RH i ove godine organizirao je  Dane otvorenih vrata udruga od 25. do 27. svibnja .

Dani otvorenih vrata udruga prilika su da se dodatno osnaži solidarnost i povjerenje u lokalnim zajednicama i podsjeti na važnu ulogu koju udruge imaju u povezivanju građana u rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške.

Udruge širom Hrvatske imale su priliku otvoriti svoja vrata  građanima i na taj način približiti svoje programe i aktivnosti svima koji su zainteresirani/e za upoznavanje rada civilnoga sektora te mogućmosti sudjelovanja u pojedninim aktivnostima. Na Danima otvorenih vrata građani/ke mogu  sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Udruga “HERA” otvorila je svoja vrata 26.05. u  vremenu od 9 do 15 sati. Bila je to prilika da se svim posjetiteljima/cama predstave projekti i aktivnosti koje provodimo te koje usluge pružamo građanima/kama.

Udrugu je tim povodom posjetio  i pružio podršku radu gradonačelnik Branko Hrg, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Križevci Đurđica Trbus i voditeljica Socijalne samoposluge “Sv. Marko Križevčanin” Nada Šegrt. Tom prigodom predstavljen im je projekt “Podrške žrtvama i svjedocima” kojeg HERA provodi uz financijsku podršku Ministarstva pravosuđa.