Udruga HERA

Dan otvorenih vrata Udruga

Vijesti

“HERA” Križevci priključila se manifestaciji Dana otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge Vlade RH

 

Križevci. 6.6.2024.g.– Ured za udruge Vlade RH ove godine organizira Dane otvorenih vrata udruga. Dani otvorenih vrata udruga održat će se od 6. do 8. lipnja 2024. s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika građanima za sudjelovanje u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te za upoznavanje s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Udruga će svoja vrata otvoriti u petak 7.lipnja. u vremenu od 8 – 11 sati.

Svi/e zainteresirani/e dobit će informacije o radu i djelovanju udruge, aktivnostima te mogućnostima uključivanja u rad udruge.

Dani otvorenih vrata udruga prilika su da se dodatno osnaži solidarnost i povjerenje u lokalnim zajednicama i podsjeti na važnu ulogu koju udruge imaju u povezivanju građana u rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške.

Na Danima otvorenih vrata građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Program Dana otvorenih vrata udruga 2024., te aktivnosti udruga širom Hrvatske dostupne su na https://www.udruge.hr.