Besplatne radionice za žene

HERA  u listopadu i studenom u Križevcima  i Koprivnici provodi  radionice  , u okviru projekta Aktivno za socijalnu sigurnost i jednake mogućnosti u svijetu rada, namijenjene nezaposlenim ženama i ženama koje žele pokrenuti posao ili su ga tek pokrenule a nedostaje im podrška i savjet. Radionice su besplatne.

Teme radionica bit će:

• Upravljanje ciljevima i preprekama
  •  Kako uspješno komunicirati
  •  Kako povećati samopouzdanje
  • Kako pokrenuti i voditi posao od kuće

O terminima održavanja radionica sudionice će biti naknadno obaviještene.

Ako ste zainteresirani, molimo Vas da ispunite prijavnicu niže u tekstu ili nam se javite na kontakt: 048 271 335; info@udruga-hera.info.

Do sada se na radionice odazvao veliki broj žena što govori o potrebi za ovakav način rada.

O radionicama:

BADGE radionice (Trening i edukacija žena poduzetnica) namijenjene su nezaposlenim ženama, poduzetnicama – početnicama koje su često višestruko diskriminirane: na osnovu spola, bračnog i obiteljskog statusa, porijekla, dobi. Cilj je osnažiti žene suočene s višestrukim teškoćama u svijetu rada i zainteresirane su za pokretanje vlastitog posla. Radionice pružaju sigurnu i poticajnu okolinu gdje je moguće razrađivati i provjeravati ideje za pokretanje posla, dijeliti svoje probleme, pitanja koja ih muče, prilike i izazove te razvijati samospoznaju i vjeru u sebe.

Sudjelovanje donosi i povezivanja s drugim ženama koje se suočavaju sa sličnim problemima. Nakon radionica sudionicama će biti osigurana podrška i mentorstvo u slijedećim koracima razvijanja ideje započinjanja poslovnog poduhvata.

O projektu:

Projekt provodi CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje u partnerstvu s Udrugom žena HERA Križevci  i Centrom za podršku i razvoj civilnog društva “DELFIN” i ima za cilj osnažiti  partnerske organizacije za pružanje socijalnih u Gradu Zagrebu, Koprivničko križevačkoj županiji, Požeško slavonskoj županiji i Krapinsko zagorskoj županiji kroz edukaciju, osnaživanje, umrežavanje i promociju pružanja socijalnih usluga.

MOLIMO VAS DA ISPUNITE DOLJE PRILOŽENU PRIJAVNICU I POPUNJENU POŠALJETE NA EMAIL:

info@udruga-hera.info

BADGE prijavnica